1.Alege un premergator care-si ajusteaza inaltimea!

Nu toti copiii au aceeasi conformatie – unii au picioarele mai lungi decat altii si de aceea este indicat sa iei in calcul un premergator care-si ajusteaza inaltimea. In plus, desi premergatoarele sunt facute pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 16 luni, ele pot fi folosite si la varste mai mari.

Gasiti pe totulmic.ro

https://totulmic.ro/index.php?id_product=3570249&controller=product

 

2.Cauta premergatoare cu accesorii stimulative pentru copii!

Pe langa faptul ca trebuie sa fie colorat cat mai vioi si mai dragut cu putinta, de obicei aceste dispozitive sunt accesorizate cu jucarii si alte obiecte care sa intretina copilulatunci cand sta in ele. Cauta acel premergator care are atasat jucarii cu rol stimulativ pentru copil, dar care sa fie si conform cu personalitatea lui. De exemplu, daca micutului nu ii place muzica, este mai bine sa eviti modelele care emit sunete sau care au jucarii cu muzica. Daca este fascinat de lumini, alege modelul care are incluse astfel de accesorii.

 

https://totulmic.ro/index.php?id_product=3570254&controller=product

 

3.Asigura-te ca este dotat cu frane!

Asigura-te ca premergatorul este dotat cu frane la fiecare roata a lui, nu numai la una. Sunt extrem de necesare atunci cand vrei sa tii copilul nemiscat in el. Poate uneori vrei sa ii dai sa pape ceva si daca nu are frane exista riscul ranirii lui.

https://totulmic.ro/index.php?id_product=3600113&controller=product

4.Ai grija sa fie cat mai usor!

Trebuie sa il manuiesti rapid si fara probleme, pentru ca il vei lua cu tine cam peste tot cand te vei deplasa cu copilul pentru mai multe zile, de aceea trebuie sa aiba o greutate cat mai mica. Cu cat este mai greu cu atat este mai dificil de folosit si de copil. Exista de asemenea riscul ca micutul sa se raneasca daca are o greutate prea mare.

https://totulmic.ro/index.php?id_product=3600116&controller=product

 

 

Written by

admin