Sa evitam vergeturile dupa sarcina

           Pentru a evita aparitia firisoarelor rosii, care la scurta perioada devin albe, complet inestetice si foarte greu de indepartat, pe perioada sarcinii este recomandata utilizarea uleiurilor pentru femeile gravide. Cele mai predispuse zone pentru aparitia acestora sunt: abdomenul, fesele, coapsele si sanii.
O alta metoda este reprezentata de masajul corporal, care este recomandat minim 2 sedinte pe saptamana. Acesta ofera o relaxare excelenta, da elasticitate pielii  si  stare de relaxare necesara mamicii.Gelatina este cel de-al treilea remediu pentru aceste firicele albe. Astfel, formarea colagenului este esentiala in imbunatatirea elasticitatii pielii tale. Pentru cresterea colagenului poti adauga in dieta ta gelatina, deoarece acestea nu contin suficienta.
    Zincul este necesar pentru evitatrea vergeturilor, deoarece acesta reprezinta cel mai abundant mineral din organism si are proprietati antioxidante. Zincul poate fi gasit inpui, miel, vita, oua, nuci , legume si cereale integrale.
    Un alt remediu este uleiul de masline acesta fiind un aliat puternic în lupta cu vergeturile, mai ales dacă se foloseşte cu regularitate. Încălzeşte puţin ulei de măsline (cât să suporţi pe piele), masează cu grijă pielea, apoi înfăşoară-te cu folie alimentară timp de 20 de minute. Dupa aceasta, intră în duş pentru a scăpa de pielea încărcată de celulele moarte.
     Tratamente naturiste pentru vergeturi in sarcina
 –Sucul de cartofi
  •  Zaharul alb natural
  •  Aloe vera
  • Sucul de lamaie
  •  Untul de cacao
  •  Uleiul de ricin
  • Albusul de ou

Written by

admin